Trimbehandeling


Een trimbehandeling in een trimsalon heeft bijna iedere hond regelmatig nodig. Dit betekent niet dat elke hond kort geschoren hoeft te worden of dat er haren uitgeplukt worden. Een trimbeurt bestaat ook uit ontwollen, kammen en/of borstelen.

 

Met de rasloze honden bekijken we samen met het baasje welke behandeling bij de hond wordt toegepast. Ik adviseer u wat de vachtstructuur toelaat en u kunt mij uitleggen wat u leuk lijkt bij uw hond, u kunt eventueel een foto mee nemen met wat u mooi vind.

 

Trimsalon De Zeldert adviseert om honden regelmatig te laten verzorgen zodat de vacht van uw hond goed verzorgd blijft.


Hoe ziet een trimbehandeling eruit ?

Zodra u uw hond naar de trimsalon brengt nemen we nogmaals de trimbehandeling door zodat er geen misverstanden ontstaan over het resultaat. Daarna laat u uw hond achter in de trimsalon. Een hond laat namelijk vaak meer dingen toe als de baas niet bij de trimbehandeling aanwezig is.

 

Nadat de baas de trimsalon heeft verlaten start de behandeling. Want hoe sneller een trimbehandeling begint, hoe minder stress het voor de hond wordt. Het is opvallend hoe rustig de meeste honden zich laten behandelen en zelfs genieten van de aandacht.

 

Zodra de trimbehandeling is afgerond wordt u gebeld zodat u uw hond weer kunt komen ophalen. Een haal- en brengservice is eventueel in overleg mogelijk.

 

Na de trimbehandeling kan de hond zich vreemd gedragen. Dit komt omdat deze voelt dat er iets veranderd is. Het belangrijkste is dat u uw hond nooit uitlacht, want dit heeft ook een hond gewoon door!

 

Om uw hond extra te verwennen na zijn wellness behandeling, verkopen wij ook hondensnacks voor een klein prijsje.